Πάνω Frame [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English

 
Κατασκευαστές
Κατηγορίες
Facebook Banner
Πληροφορίες
ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
Banner Αριστερό 2
Banner Αριστερό 3
Banner Αριστερό 4
pinterest
ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
 

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ


Η επίσκεψη και η χρήση της ιστοσελίδας για την παραγγελία και την αγορά προϊόντων προϋποθέτει πλήρη συμφωνία του αγοραστή με τους παρακάτω όρους:

Α. Ταυτότητα της επιχείρησης και προϊόντα

1.  Η εμπορική δραστηριότητα που αναπτύσσεται με μέσο την παρούσα ιστοσελίδα και με τη μορφή «ηλεκτρονικού καταστήματος» (e-shop) διενεργείται από την ατομική επιχείρηση «ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-Εμπορία Αρωμάτων και Καλλυντικών», ΑΦΜ 125145663, ΔΟΥ Κηφισιάς.

2. Αντικείμενο εμπορίας είναι, σωρευτικά ή διαζευκτικά, η εισαγωγή, μεταπώληση και διάθεση επώνυμων προϊόντων καλλυντικών, αισθητικής και περιποίησης, καθώς και κάθε άλλου συναφούς είδους καλλωπισμού και ομορφιάς, τα οποία και παρασκευάζονται από πιστοποιημένους παραγωγούς και πληρούν τις οικείες νομοθετικές προδιαγραφές. Η ίδια η επιχείρηση δεν είναι παραγωγός των πωλούμενων προϊόντων και εγγυάται μόνο την ακριβή ταυτότητά τους και την αληθή προέλευσή τους από τον αναγραφόμενο παραγωγό. Οποιοδήποτε ελάττωμα ή άλλη απόκλιση του προϊόντος από την περιγραφή του δεν επάγεται ευθύνη της επιχείρησης.

Β. Γενικό νομικό πλαίσιο

1. Η συναλλαγή διέπεται από την εθνική και ενωσιακή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή και το ηλεκτρονικό εμπόριο. Οποιαδήποτε διάταξη της παρούσας σύμβασης ορίζει διαφορετικά από διάταξη ενδοτικού δικαίου κατισχύει αυτής.

2. Η λειτουργία της ιστοσελίδας συμμορφώνεται με την κείμενη νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων. Στην ιστοσελίδα καταχωρίζονται μόνο τα στοιχεία εκείνα του πελάτη που είναι απολύτως αναγκαία για την εκτέλεση της παραγγελίας, και συγκεκριμένα:

 • Ονοματεπώνυμο
 • Διεύθυνση
 • Ε-mail
 • Τηλέφωνο

Για την ορθή κατάταξη και οργάνωση των παραγγελιών θα εφαρμόζεται διάκριση μεταξύ επαγγελματιών και καταναλωτών.

Ο πελάτης παρέχει πλήρη και ανέκκλητη συναίνεση για τη χρήση των χορηγούμενων στοιχείων στο πλαίσιο αυτού του σκοπού καθώς και για την ενημέρωσή του αναφορικά με δραστηριότητες της επιχείρησης.

3. Η επιχείρηση είναι πλήρης και αδιαμφισβήτητη δικαιούχος όλων των δικαιωμάτων πνευματικής και διανοητικής ιδιοκτησίας που συνδέονται με την ιστοσελίδα. Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε χρήση των στοιχείων αυτών χωρίς τη συναίνεση της επιχείρησης ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου.

4.  Η ιστοσελίδα διαθέτει όλες τις εγγυήσεις για την ασφάλεια των συναλλαγών που διενεργούνται μέσω αυτής και την προστασία των δεδομένων που καταχωρίζονται σε αυτήν.

Γ. Πολιτική παραγγελιών, παράδοσης και τρόποι πληρωμής
    Γ.1 Παραγγελία
Ο πελάτης μπορεί να παραγγείλει τα προϊόντα μας με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

i. Από την ιστοσελίδα μας:

Ο πελάτης εντοπίζεις το προϊόν που τον ενδιαφέρει από τις διάφορες θεματικές ενότητες και επιλέγει «Προσθήκη στο Καλάθι».

ii. Τηλεφωνικά (210-8083995, 210-8010863, 210-3625027, από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-20:00).

iii. Με επίσκεψη στο κατάστημά μας, επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη αρ.107, από τις 09:00 έως τις 18:00 (ημέρες λειτουργίας καταστημάτων).

Γ.2 Τρόποι πληρωμής

Όταν η παραγγελία γίνεται μέσω της ιστοσελίδας μας και μετά την ολοκλήρωση της επιλογής των προϊόντων, ο πελάτης επιλέγει τρόπο πληρωμής και αποστολής.

Για πληρωμή με αντικαταβολή-μετρητά, η πληρωμή θα γίνεται σε μία από τις συμβεβλημένες Τράπεζες:

 • EUROBANK 0026.0026.90.0200626232 (IBAN GR0602600260000900200626232)
 • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 6858-123672-093  ( IBAN  GR98 0171 8580 0068 5812 3672 093)

Γ.3 Παράδοση

i. Εντός Αττικής

 • Τα  προϊόντα αποστέλλονται  με δικά μας μέσα, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση ή από τη συνεργαζόμενη εταιρεία courier (ACS).
 • Για αγορές προϊόντων ύψους 30€ και άνω (καθαρή αξία) η αποστολή γίνεται δωρεάν.
 • Οι παραδόσεις γίνονται σε εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή) μεταξύ 10.00 - 18.00.
 • Μια ημέρα πριν από την παράδοση, η εταιρία επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον πελάτη για να επιβεβαιώσει την παραγγελία και να συγκεκριμενοποιήσει την ώρα παράδοσης που ικανοποιεί το πρόγραμμα του πελάτη και εναρμονίζεται με το πρόγραμμα παραδόσεων της ημέρας.
 • Ο πελάτης μπορεί να παραλαμβάνει τα προϊόντα από τα κατά τόπους καταστήματα που θα του υποδειχθούν με βάση τον τόπο κατοικίας του, αφού πρώτα βεβαιωθεί ότι είναι έτοιμα προς παραλαβή.

 

ii. Εκτός Αττικής

 • Είναι δυνατή η αποστολή με courier (1-2 εργάσιμες) ή με πρακτορείο μεταφορών (1-2 εργάσιμες και παραλαβή από έδρα πρακτορείου). Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη.
 • Για αγορές προϊόντων ύψους 75 € και άνω (τελική  αξία) η αποστολή γίνεται δωρεάν. Για μικρότερες παραγγελίες το πρόσθετο κόστος είναι 5 €.
 • ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές, η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις, για τις οποίες θα υπάρχει η σχετική ενημέρωση, η αποστολή θα πραγματοποιείται ταχυδρομικά.

Δ. Διάφορα

1. Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των όρων λειτουργίας.
2. Εφαρμοστέο για τη ρύθμιση των εννόμων σχέσεων επιχείρησης-χρηστών που αφορούν τη λειτουργία της ιστοσελίδας είναι το ελληνικό δίκαιο και αρμόδια για την επίλυση τυχόν διαφορών που απορρέουν από τις σχέσεις αυτές είναι τα Δικαστήρια των Αθηνών.

 

Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Banner Δεξί 1 [200xX]
Banner Δεξί 2
Banner Δεξί 3
Banner Δεξί 4